ZeoCat
ZeoCat
 
ZEOCAT
 
Soluciones Ecológicas S.L.U.
 
Tlf:+34 938 482 594
 
 
www.zeocat.es
 
 
www.zeolitanatural.com
 
     
 
Español
Català
English
 
  Aplicacions de la zeolita  
  Agricultura Cultius
Productes agrícoles ecológics, medi de cultiu, tractament del sòl,
camps de golf.
 
  Ramaderia Animals
Nutrició animal, tractament de purins, piscifactoríes, productes per mascotes.
 
  Tractament d'aigua Aigua
Tractament d'aigües municipals i industrials. Eliminació d'amoni i metalls pesats.
 
  Filtració Piscines Piscines
Medi filtrant per filtres de piscines. Sustitueix el silex i millora el rendiment del filtre.
 
  Materials de construcció Construcció
Materials de construcció, formigó lleuger, ceràmiques i frites.
 
  Usos industrials Industria
Absorbent, Deshumidificació, Seperació de gasos.
 
  Salut Salut
Suplement dietètic humà, tractament de diarrea.
 
 
   
    Animals  
   
 
Porcs
Pollos
Vaques
Cavalls
Animals de companyia
Aquariums
Zeolita natural té molts usos potencials en el camp de la cura dels animals. La clinoptilolita és un aditiu aprovat per la UE (E568) per ús com aglutinant, agent anti-aglomerant i coagulant en pinsos per porcs, pollastres, galls d'indi, ramaderia bovina, conills i salmó. La zeolita es ben coneguda com un eficient segrestant d'aflatoxines i micotoxines, i estudis han demostrat que la clinoptilolita incrementa la tasa de conversió del pinso i redueix la tasa de mortalitat.
La zeolita també redueix el nivell d'amoníac en els intestins dels animals el que afavoreix la prevenció de problemes de salut particularment en pollastres. La zeolita absorbeix l'amoníac que s'excreta, i els excrements fan molta menys pudor com a resultat d'incloure zeolita en la dieta de l'animal.
La zeolita també pot utilitzar-se com a absorbent en granges de porcs i pollastres per reduir les males olors i capturar l'amoníac que es reté en l'estructura porosa de la zeolita. És particularment eficaç en naus per pollastres on l'amoníac s'acumula en l'atmosfera i pot ser perjudicial per la salut dels animals i desagradable per a la comunitat veina.
La zeolita ofereix una solució ecològica pel problema dels purins de porcs que és un gran problema per moltes zones d'Espanya. La zeolita pot utilitzar-se per absorbir la fracció liquida de purí i una vegada saturada pot ser aplicada als camps com a fertilitzant d'alliberació lenta. La zeolita reté l'amoníac i prevé la formació de nitrats que són causa d'un seriós problema de contaminació. L'amoníac es fará disponible per les plantes i s'alliberará lentament segons la demande.
Aquestes idees innovadores s'estan estudiant en detall al Rancho Chinobampa a Mèxic, i la seva página web www.ranchochinobampa.com.mx té més informació de com utilitzar la zeolita en agriculura. També pots trobar una sèrie d'estudis científics sobre l'ús de la zeolita en aplicacions relacionades amb els animals en la página de I+D de la nostre web.
La zeolita natural pot utilitzar-se com a material absorbent en llits d'animals per reduir la pudor i millorar la salut dels animals, en quadres de cavalls, tancats en parcs zoològics, gàbies d'animals domèstics, llits per gats, la llista és interminable. De fet la zeolita és apropiada per l'ús en totes les espècies de mamífers i ocells. No es recomana l'ús per rèptils per el seu gran caracter absorbent.
La zeolita és el material absorbent perfecte per gàbies d'ocells i la seva popularitat està creixent ràpidament entre els propietaris i criadors. Alguns ocells, els lloros per exemple, mengen petites quantitats de minerals en el seu hàbitat natural per ajudar la digestió, i la zeolita pot ajudar molt a millorar la salut i l'aparença dels ocells engabiats.
Un altre camp d'utilització es com a medi de filtració en aquaris. La zeolita és molt efectiva per eliminar l'amoníac de l'aigua i s'està utilitzant cada vegada més com a mitjà de filtració en aquaris, estancs de peixos i fins i tot piscifactories (veure Tractament d'aigües).
És molt popular entre els criadors de Koi com a medi de filtració per eliminar amoníac i com a aditiu pel pinso. Petites quantitats de zeolita micronitzada en l'alimentació dels peixos té un efecte visible en la salut i aparença.
Per més informació sobre la gama de productes disponibles per totes les aplicacions relacionades amb els animals, consulteu la nostra pàgina de Productes.
 
Copyright © 2008 Zeocat Soluciones Ecológicas S.L.U.
 
Dissenyat per ZEOCAT