ZeoCat
ZeoCat
 
ZEOCAT
 
Soluciones Ecológicas S.L.U.
 
Tlf:+34 938 482 594
 
 
www.zeocat.es
 
 
www.zeolitanatural.com
 
     
 
Español
Català
English
 
  Aplicacions de la zeolita  
  Agricultura Cultius
Productes agrícoles ecológics, medi de cultiu, tractament del sòl,
camps de golf.
 
  Ramaderia Animals
Nutrició animal, tractament de purins, piscifactoríes, productes per mascotes.
 
  Tractament d'aigua Aigua
Tractament d'aigües municipals i industrials. Eliminació d'amoni i metalls pesats.
 
  Filtració Piscines Piscines
Medi filtrant per filtres de piscines. Sustitueix el silex i millora el rendiment del filtre.
 
  Materials de construcció Construcció
Materials de construcció, formigó lleuger, ceràmiques i frites.
 
  Usos industrials Industria
Absorbent, Deshumidificació, Seperació de gasos.
 
  Salut Salut
Suplement dietètic humà, tractament de diarrea.
 
 
   
    Filtració d'aigua de piscines  
   
 
ZeoPool
ZeoPool
ZeoPool
ZeoPool
La zeolita natural és el nou producte de referéncia per al filtre de piscines. S'esta convertint ràpidament en el producte escollit per a piscines privades i públiques, parcs aquàtics i spas, substituint la sorra. S'utilitza de la mateixa manera que la sorra, en el mateix sistema de filtre donant un rendiment superior i una millor qualitat d'aigua.
La zeolita natural és un mineral altament porosa i amb gran àrea de superficie específica, i pot eliminar particules de menys de 5µm. Filtres de sorra només eliminen partícules de mínim 40µm. La zeolita també té capacitat d'intercanvi catiònic natural amb el que pot eliminar amoni en dissolució de l'aigua de la piscina. Amoni es forma a partir de la orina i reacciona amb el clor de la piscina per formar cloramines que provoquen irritació dels ulls i pell dels banyistes.
La zeolita té una capacitat de filtració més gran que la sorra i necessita menys manteniment i menys rentats inversos. El consum d'aigua es redueix utilitzant zeolita i també es necessita menys clor per desinfectar. La zeolita natural és un medi filtrant que proporciona aigua de millor qualitat tot i respectant el medi ambient.
El nostre producte Zeolita Natural AQUA és la millor zeolita del mercat per filtres de piscina i ha estat seleccionat per ZeoCat per la seva qualitat. Es tracta de una zeolita dura i secada a 350ºC per activar la seva capacitat d'intercanvi catiònic.
Està disponible en varies tamanys de partícula i podeu trobar més informació en la secció de Productes. Per més informació sobre l'ús de la zeolita en filtres de piscines, pinxa aquí per veure una guía d'utilització en format .pdf.
Zeolita Natural AQUA pot utilitzar-se en tot tipus de tractament d'aigües, no només en piscines. És la zeolita de millor qualitat per qualsevol aplicació de filtració d'aigua.
Per més informació sobre recerca i nous desenvolupaments en l'ús de la tecnologia de la zeolita en el camp de tractament d'aigües, consulta la secció I+D d'aquesta web.
 
Copyright © 2008 Zeocat Soluciones Ecológicas S.L.U.
 
Dissenyat per ZEOCAT