ZeoCat
ZeoCat
 
ZEOCAT
 
Soluciones Ecológicas S.L.U.
 
Tlf:+34 938 482 594
 
 
www.zeocat.es
 
 
www.zeolitanatural.com
 
     
 
Español
Català
English
 
  Aplicacions de la zeolita  
  Agricultura Cultius
Productes agrícoles ecológics, medi de cultiu, tractament del sòl,
camps de golf.
 
  Ramaderia Animals
Nutrició animal, tractament de purins, piscifactoríes, productes per mascotes.
 
  Tractament d'aigua Aigua
Tractament d'aigües municipals i industrials. Eliminació d'amoni i metalls pesats.
 
  Filtració Piscines Piscines
Medi filtrant per filtres de piscines. Sustitueix el silex i millora el rendiment del filtre.
 
  Materials de construcció Construcció
Materials de construcció, formigó lleuger, ceràmiques i frites.
 
  Usos industrials Industria
Absorbent, Deshumidificació, Seperació de gasos.
 
  Salut Salut
Suplement dietètic humà, tractament de diarrea.
 
 
   
    Salut Humá  
   
 
Health
Foot Care
Personal Hygiene
Research
La zeolita natural no només és bona per als animals, els humans també ens podem beneficiar de les seves propietats especials. La clinoptilolita de calci i magnesi micronitzada pot utilizar-se com a suplement dietètic per humans i és un poderós agent detoxificant. Absorbeix metalls pesats per intercanvi iònic, i allibera calci i magnesi que són minerals essencials pel cos. També pot absorbir toxines del cos com l'alcol, i a Cuba la zeolita s'utilitza per tractar la diarrea.
També a Cuba, els miners van adonar-se de que la zeolita ajudava a curar petits talls i abrasions de la pell. Altres articles sugereixen que la zeolita pot tractar problemes de pell com soriasis i eczema encara que no hi ha estudis clínics acabats que ho comprobin.
Les zeolites s'utilitzen en productes cosmetics i d'higiene femenina com a absorbents naturals de olors i humitat. No malmeten el medi ambient quan es llencen a diferencia d'altres productes sintètics que s'utilitzen.
Una altra aplicació per la zeolita micronitzada és la cura dels peus. La zeolita absorbeix la suor i les olors i pot utilitzar-se en contacte directe amb els peus i en les sabates per evitar les males olors. La zeolita és també una cura efectiva per als peus d'atleta.
La mayoria d'aplicacions medicinals de la zeolita requereixen més estudis per entendre com funcionan, però és clar que les zeolites tenen molts usos potencials en aquest camp. Fins i tot hi han estudis que parlen de zeolites com a possible tractament contre alguns tipus de càncer, i s'estan fent estudis en aquesta area.
Per més informació sobre recerca i nous desenvolupaments en l'aplicació de la zeolita en el camp de la medicina, consulta la pàgina de I+D d'aquest web.
Podem suministrar la clinoptilolita micronitzada més pura del món, i podem ajudar organitzacions de recerca, universitats i empresas que vulguin estudiar els efectes medicinals d'aquest mineral. Si us plau contacten-nos si esten interessats en desenvelupar qualsevol de les aplicacions mencionades en aquesta pàgina.
 
Copyright © 2008 Zeocat Soluciones Ecológicas S.L.U.
 
Dissenyat per ZEOCAT